Header afbeelding

Markiezen

Markiezen passen op elke gevel. Of het nu een moderne eengezinswoning, jaren-30 woning of vrijstaand huis gaat; markiezen zijn een sierraad voor de woning. De mooie afwerking, de nostalgische kleuren, het eenvoudige dessin en de vorm van de markies doet nostalgisch aan en geeft een woning een geheel eigen uitstraling. Naast mooi is een markies ook gewoon functioneel. Het zonlicht wordt van 3 kanten tegen gehouden. Het materiaal van het doek is bijzonder stevig, net zoals het frame waaraan het is bevestigd.

Topkwaliteit

Markiezen moeten in Nederland niet alleen bescherming bieden tegen de zon, maar ook tegen een stootje kunnen. Wij leveren markiezen tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De in vele kleuren en dessins leverbare doeken zijn vuil- en waterafstotend. Zowel onze aluminium als houten frames, zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een lange levensduur. Onze ervaren vakspecialisten monteren het frame klink- en nagelvast aan uw gevel zodat u jarenlang van uw markies kunt genieten.

We bieden u de keuze uit een groot aantal doeken, elk van zeer hoogwaardige en kleurvaste kwaliteit. U bent van harte welkom in onze showroom. Daar kunt u de vele mogelijkheden met eigen ogen bekijken. En of u nu voor een gestreept, geblokt of effen dessin kiest, markiezen bieden jarenlang gebruiksgemak.