Screens

Uw woning koelen met moderne screens in Winterswijk

Wij kunnen u bij Anivo Zonwering alles vertellen over de mogelijkheden en toepassingen van moderne screens.


U hebt een moderne woning en zoekt een strakke buitenzonwering die daarbij past? Maar u wilt er buiten geen ruimte aan kwijt zijn? Ga dan voor vlakhangende screens. Zonwerend en lichtdoorlatend.


De meerwaarde van vlakhangende zonneschermen

Het fijne is dat -ondanks dat screens 80% van het binnenvallende zonlicht blokkeren- u binnen toch ruim voldoende licht heeft. De isolerende werking is ook prettig: ze houden warmte tegen in de zomer en warmte vast in de winter (als u de screens ’s nachts neerlaat). Meer voordelen:


 • Weervast en insectenwerend.
 • U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw draai- en kiepramen.
 • Zicht naar buiten blijft, inkijk naar binnen niet.
 • Uitermate geschikt voor kantoren i.v.m. zicht op het beeldscherm.
 • De stoffen in uw interieur vervalen niet meer zo snel.

 • Zonnescreens: de afwerking

  Er zijn 2 kleuren voor het aluminium frame en een uitgebreid assortiment aan doeksoorten en -kleuren, kastmaten en -modellen en zijgeleiders. Als u een keuze heeft kunnen maken, dan wordt het scherm voor u op maat gemaakt. Glasvezel in het doek zorgt er voor, dat het oersterk, weervast, onbrandbaar en vormvast is.


  Een vlakhangend scherm: hoe bedient u het?

  Op de manier van rolluiken: het scherm wordt langs zijgeleiders omhoog en omlaag getrokken met behulp van een bandopwinder/ draaistang of door middel van een elektrisch systeem met wandschakelaar of afstandsbediening.


  Onderhoud van een screen

  Het scherm geeft u weinig onderhoud. Met een zachte borstel en milde zeep komt u een heel eind. Soms wordt het doek nat door een regenbui. Zorg er dan voor dat het geheel opdroogt, voordat u het weer oprolt.

  Wilt u uw woning verfraaien met deze moderne zonwering, maar wilt u daar nog meer informatie over, dan zullen wij u die verschaffen in onze showroom. Tot gauw!